Straling

Met 5G hebben gevoeligere mensen een probleem. De frequenties worden hoger.

Dus dan zijn zendvermogen en  nog meer zendmasten nodig. En zeker de combinatie met fijnstof is een slechte., dit kan meer schade aanrichten omdat het fijnstof door de straling dieper kan doordringen in het weefsel (deze info komt van een fijnstofexpert)

Klachten die je kunt ervaren, met name nadat je opstaat, zijn duizeligheid, stijfheid in benen en voeten. misselijkheid, oorsuizen en pijnvlagen. Mensen hebben zelfs loopneuzen of oogproblemen. Mensen die Lyme hebben gehad klagen nog meer over straling.. Deze mensen zijn vaker meer belast door gifstoffen in het zenuwgestel.


Onderschat het niet en onthoud, alles wat nu verboden is was ooit toegestaan en toen werden ook zaken continue systematisch ontkend, denk aan bijvoorbeeld het PCB verhaal van Monsanto dat al in de jaren 30 wist hoe giftig die stof was, ze konden doorgaan tot eind jaren 70.

Elektromagnetische straling is gewoon een nieuw vorm van stress dus mensen die al overbelast zijn door stress en ziekte moeten extra op hun tellen passen, meer stress is funest voor onze slaap dus gezondheid.  Want tijdens de slaap ontdoet je lichaam gifstoffen .( rond 4.00 je lever.)

Recent was er weer een studie bij dieren waarbij men liet zien dat de stress toenam en de ontgifter glutathion afnam bij belasting van de dieren. Wij zijn geen dieren ,erger nog ;want

Onze gedachten en overtuigingen bezorgt ons lijf al stress. Je kunt je voorstellen wat een

Verhoogd stralingsniveau kan doen.

Vroeger kon drank en roken ook geen kwaad; inmiddels weten we beter .Het kan een kwestie van tijd zijn tot ook straling als gezondheidsrisico wordt beschouwd.