Reacties

“Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?”

Ik heb telefonisch een allergie hypnose gehad voor mijn hooikoorts. ze vertelde een soort verhaaltje waardoor ik bijna in slaap viel, maar ik hoorde wel wat ze zei. ik kreeg een spraakopname doorgestuurd die ik elke dag luisterde. klinkt apart maar heb nergens last meer van... Geen enkele irritatie, en ik slik ook geen pilletjes meer. ik heb vervolgens nog een tweede sessie gehad in praktijk waarbij ik een ander verhaaltje te horen kreeg. Echt een aanrader!

Mitchel (2020)

stop teken

Ik heb endometriose en ervaarde vaak veel pijn.

Op een dag kreeg ik een hypnosesessie en een 

Reiki initiatie om mezelf te kunnen helpen . Ik heb tot op heden bijna geen pijn meer ervaren.

 

De Hypnotische maagband voel ik echt . Als ik iets teveel eet krijg ik buikpijn. Ik luister nu naar mijn lichaam ,ook naar de thuishulp van een ingesproken mp3 om me extra goed te voelen en om heIk had angst na diverse nare wegervaringen om weer auto te rijden .

 

Na de eerste sessie online heb ik direct de rijschool gebeld .

Ik heb opnieuw een rijles geboekt .  "Ik vond schakelen zelfs leuk" 

''Ik heb mijn vrijheid weer terug "

Na een behandeling bij Natuurlijk Fleur van Corine wil je nooit meer ergens anders naar toe. Ze weet precies de juiste snaar te raken op het juiste moment. Haar persoonlijkheid en aanpak straalt veel rust, positieve energie en professionaliteit uit waardoor ik mij bij aankomst al meer ontspannen begin te voelen. Ze luistert ook goed zodat ze weet waar je last van hebt en waar je behoefte aan hebt. En welke aanpak en behandeling daar het beste bij hoort. Ze heeft heel veel behandelingsmethodes in haar 'pocket'. Na een behandeling voor mijn vegetatieve en immuunsysteem voelde ik me weer helemaal als nieuw. Het enige nadeel van een een bezoek aan Salon Fleur is dat deze op een gegeven moment is afgelopen....en je weer mag wachten op de volgende afspraak :) Ik zou iedereen een behandeling van Corine Hannisse bij Natuurlijk Fleur aanraden; tevens een geweldig cadeau! 

Martine (2020)

Vanaf mijn 14e chronische blaasontsteking en nierbekkenontsteking. Verschillende urologen bezocht zonder resultaat. Corine heeft mij 2x met de Raymedy behandeld en nu sinds 1,5 jaar voor het eerst van mijn leven, klachten vrij.

Lisette (2020)