Behandelaanpak

Na het invullen van een gezondheidsformulier bespreken we het behandeltraject van drie behandelingen in vijf maanden

 • Met een electro-acupunctuurpen worden eerst de 24 meridiaanpunten op uw vingers en tenen doorgemeten. De gegevens worden geanalyseerd.
 • Een rapport geeft u inzicht in uw vitaliteit en de beschikbare hoeveelheid energie, spanning, stressverschijnselen en eventuele blokkades.
 • De mate van energie in het lichaam is duidelijk en zichtbaar gemaakt 
 • Een rapport laat u de weg zien, wij geven uitleg, leef - en voedingsadviezen en ondersteuning na de regulering en directe behandeling.
 • Een volledige eerste sessie (Full Body Concept) duurt rond de 2 tot 2,5 uur. Een korte behandeling duur ongeveer 45 minuten
 • De behandelingen zijn allen pijnloos

Vastgeroeste opvattingen, gedragingen, overlevingsstrategieën zullen tijdens de behandeling makkelijker losgelaten kunnen worden.

De meridianen staan als een elektrisch circuit in verbinding met de diverse organen (huid is ook een orgaan).

Het grafisch overzicht laat zien welke organen fysiek en mentaal fit zijn.

Uit een computergestuurde apotheek zoekt het  systeem uit welke van de genoemde middelen (raymedies genoemd) er ingezet dienen te worden

Een fysieke en mentale balans wordt bewerkstelligd. U kunt meekijken hoe dit in z'n werk gaat.

Wij gebruiken hiervoor Magneet, Microstroom en Lichttherapie ; deze worden ingezet om uw lichaam te optimaliseren en zal het lichaam tot zelfherstel aanzetten 

 

contactformulier

I-LIGHT

Licht is leven. Vrijwel al onze organismes hebben deze energiegevende lichtgolven nodig om te leven.

Chronische aandoeningen worden door de I-Light enkele minuten behandeld. De gebruikte LED lampjes werken door de ritmische kleurpatronen en door hoge lichtintensiteit:

 • Verbetering van de bloedcirculatie
 • Emotionele stabiliteit, emotionele littekens d.m.v accupuntuurpunten stimulans
 • Drastische versnelling van wondgenezing. Bijvoorbeeld bij verbrandingen, littekens, spataderontsteking
 • Werkt huidverstevigend en bevordert de elasticiteit van de huid door light en diverse kleuren af te stemmen

AFT =Autogene Frequentie Therapie

Thermografie stelt vast dat in elk individu een eigen golflengte beweegt. Deze golflengte oefent invloed uit op de circulatie van kleine (micro)haarvaatjes en de cel circulatie.

Thuis Behandelen

Tijdrovende therapie kan nu thuis plaats vinden via internet. Een thuismodule met de Power-me of de raycer staan met het hoofdkantoor in verbinding.

Wij sturen u een persoonlijk behandelplan. deze kunt u makkelijk via uw telefoon of laptop/I-pad downloaden

Littekens, pijnklachten, prostaatklachten, botbreuken, migraine of depressie klachten zijn enkele voorbeelden welke geschikt zijn omvanuit huis frequenter te behandelen

Uw voordeel

 • Geld- en tijdsbesparend
 • Direct klaar voor gebruik
 • Controle geschiedt na afloop door de therapeut en vergelijkt de uitkomsten door nieuwe metingen

DE BEAMER

De Beamer zendt magneetgolfpatronen uit aan het lichaam die worden opgewekt door een zwakke elektrische stroom, zoals in een modern polshorloge.
De Beamer wordt gebruikt voor onder andere de ontspanning van spiergroepen en ontgifting van organen. De beamer is geheel klantvriendelijk.

RAYMEDIES

Raymedies zijn elektronische frequenties welke door de therapeut als energetisch resonantiemiddel kunnen worden ingezet. De osmose, inductie, energie en informatie zijn natuurlijke verschijnselen.

Lichtfrequenties en elektromagneetgolven zijn de aanwending van een natuurlijke proces, onze mogelijkheden tot lichaamsregulatie welke door merediaananalyse worden opgespoord. Zij geven aan waar en hoe de regulatie van processen op psychisch, chackraal, fysiek en emotioneel niveau gereguleerd en behandeld kunnen worden. Bekijk de  Raymedy Behandeling op film bij videos)

RAYCER

Microstroom wordt volgens de al-oude bekende zapper toegevoerd aan bacteriën en schimmels. Uniek is het zapscanprogramma van de I-health welke op diverse frequentiespectra eerst wordt gemeten op lichaamreactie. Een anti-parasitaire behandeling kan direct worden toegepast. Dit wordt in een persoonlijk actueel behandelplan  gedocumenteerd.De vervolgbehandelingen doet u thuis aan de laptop.Dit om effectiviteit te bewerkstelligen.