Natuurlijk Fleur
Bisschopweg 76
6741 XC Lunteren

0318-486676
info@natuurlijkfleur.nl

content image

In visolie zitten naast een beetje omega 3 -vetzuren ook zware metalen en chemicaliën.

  • Voor 1 liter visolie is 20-100 kilo wilde vis nodig 
  • In nederland wordt jaarlijks 110 duizend liter visolie verbruikt dus voor zo,n 2 miljoen kilo vis.
  • 24 onderzoeken zijn gedaan voor hart en vaatziektes.slechts 2 hiervan hadden positieve effecten

PEO,s zijn ,,hele"essentiele vetzuren en niet zoals men vaak zegt; EPA en DHA van visolie.De grondlegger : Professor Peskin

Essentiële vetzuren (Essential Fatty Acids) EFA,s .behoren tot een groep vetzuren n.l de meervoudig onverzadigde vetzuren.

De getallen omega de 3 (alfalinoleenzuur)en de 6 (linolzuur) hebben betrekking op de chemische structuur van het betreffende vetzuur.

PEO,s verwijzen hier wel naar.Zij moeten in ruwe en onbewerkte vorm geconsumeerd worden uit vis of plant.Wij kunnen ze niet zelf aanmaken.

visolie verzwakt het immuunsysteem op infecties omdat ze dus bewerkt zijn (derivaten) Deze info is sinds 2000 bekend.

WAT DOEN PEO,s?

  • zij trekken zuurstof uit de bloedbaan en brengen het in onze cel
  • verhoogd onze energie

Hartkwalen kanker en diabetici is een verborgen oorzaak door degeneratie van zuurstof in de cellen

cellen kunnen dus niet ademen maar fermenteren.

verse pitten van de zwarte bessen zijn niet geraffineerd,bevat geen oplosmiddelen en er is geen warmte gebruikt.

Zwarte bessenzaadolie werkt tegen ontstekingen omdat de productie van prostaglandine1 (een anti-inflammatoir) hormoon wordt gestimuleerd door productie ervan.

Met koolstofdioxide kunnen onder hoge druk bij lage temperatuur de vetzuren aan planten kunnen onttrokken

Het bevat 6-19% GLA (omega6-vetzuur) en 13-15% ALA (omega 3-vetzuur)

Zwarte komijnzaadolie,Bernagiezaadolie zijn ook een bron van (GLA) en is een krachtige ontstekingsremmer

Alleen de combinatie van omega 3 en omega 6 vetzuren biedt voordelen.Dit wordt bepaalt door de samenstelling van vet in het menselijk weefsel.Het omega 6 aandeel is hoger als we denken .(in het zenuwstelsel zelfs 100:1 in de huid zelfs

1000:1, organen 4:1  in vet 22:1  in spieren 6,5:1. Wij zijn vooral gemaakt van vet en spieren dus gemiddeld 10:1

 

Info uit: IOWA Study Results Prof.Brian S PeskinDavid Sim,M.D.