Bemer

Bemer  Laat u weer bewegen

De wetenschappelijke Bemer micro-circulatie matrassen zijn nu ook beschikbaar in Lunteren, Ede en Barneveld. Inmiddels medisch bewezen en niet te evenaren met andere

Soortgelijke microvaten matrassen.

Fijn en makkelijk voor het gebruik thuis ter ondersteuning van genezing, voor preventief gebruik of voor het verbeteren van sportprestaties van uw hele familie.

 

Micro-circulatie?

Wist u dat uw hart niet zozeer een 'pomp' is maar meer een soort dirigent voor ons bloedvatenstelsel? Met circa 60 slagen per minuut houdt het de doorstroming door de slagaderen en de aderen, ook wel de arteriën en venen genoemd, op gang  door een spierlaagje die net als in uw darmen zorgt voor een peristaltische werking. Die spierwerking wordt de vasomotie genoemd. En die vasomotie werkt in ook in de allerkleinste vaatjes, in de zogenaamde micro-circulatie; niet voor het oog te zien maar essentieel voor het lichaam.

Er is nog geen mogelijk door artsen om er te dotteren of een stand in te plaatsen als er problemen ontstaan. Nu is dit helaas alleen met hele speciale camera.s te onderzoeken.

 

Nu is wetenschappelijk bekend dat alleen de  micro-circulatie, verantwoordelijk is om  voedingsstoffen en zuurstof aan al uw cellen te leveren,  en tegelijkertijd ook de afvoer van afvalstoffen van de celverbranding verzorgd. Bij het iets ouder worden van het lichaam (dat begint tegenwoordig erg vroeg nemen de problemen dus sterk toe.

 

Kunt u zich voorstellen wat er gebeurt als uw micro-circulatie juist weer verbetert?

 

Bemer matras

Bemer, een van oorsprong Duits bedrijf dat al sinds 1998 bestaat, heeft de afgelopen een wetenschappelijke bewezen systeem ontwikkeld dat ook in ziekenhuizen gebruikt mag worden. Het is dus nu beschikbaar voor het medische wereld. En: het is ook beschikbaar voor U! Pas het toe in uw dagelijks leven bovenop uw matras en slaap erop.Twee keer

Per dag een knop indrukken en meer hoeft u niet te doen. Ook zeer geschikt bij slechte slapers door op het slaapprogramma te drukken.

 

Bemer Pro Set bij eczeem, psoriasis en littekenweefsel

Ca 80 van de 45.000 ziektes bestaan hebben een relatie met verstoorde micro-circulatie en dat geldt ook voor nagenoeg alle huidaandoeningen. Het is dus niet zo gek dat veel mensen goede ervaringen hebben bij het gebruik van Bemer.

 

Lezingen over Bemer in Lunteren

Salon Fleur organiseert regelmatig lezingen over de mooie resultaten bij het verbeteren van de micro-circulatie met Bemer. U kunt deze prestaties vrijblijvend, eventueel met uw levenspartner, bijwonen. Neem contact op voor de volgende gelegenheid.   

 

Direct bestellen:  https://shop.bemergroup.com/nl_NL/home?partner=salonfleur

Meer informatie over Bemer:  https://salonfleur.bemergroup.com/nl