Natuurlijk Fleur
Bisschopweg 76
6741 XC Lunteren

0318-486676
info@natuurlijkfleur.nl

content image

Methode

content image

Hoe werkt deze behandeling 

 • U vult een fomulier in met gezondheidsvragen .U stuurt deze terug zodat wij deze tijdens de intake door kunnen nemen.

de antwoorden,prioriteiten en doelen kunnen direct worden doorgenomen en vastgesteld.

 • Met een electro-acupunctuurpen worden eerst de 24 meridiaanpunten op uw vingers en tenen doorgemeten. De gegevens worden geanalyseerd.
 • Een rapport geeft u inzicht in uw vitaliteit en de beschikbare hoeveelheid energie, spanning, stressverschijnselen en eventuele blokkades. De manier hoe u met uw persoonlijke energie omgaat, is duidelijk zichtbaar in uw persoonlijk opgesteld rapport.

Dit rapport laat u de weg zien, wij geven uitleg, adviezen en ondersteuning na de regulering en behandeling.

Vastgeroeste opvattingen, gedragingen, overlevingsstrategieën zullen tijdens de behandeling makkelijker losgelaten kunnen worden. Fysieke aandoeningen worden pijnloos behandeld. Tijd en rust voor volledig herstel is daarbij noodzakelijk.

Een volledige eerste sessie (Full Body Concept) duurt rond de 2 tot 2,5 uur.

. Discretie van informatie is vanzelfsprekend.

Een korte vitaliteitsbehandeling duurt 30 minuten,

 1. er worden 3 elektoaccupuntuur metingen op handen en voeten gemeten op alle vitale en mentale functies van de organen.De zwakkere organen worden direct in balans gebracht.

Ik geef u aanvullende adviezen en beantwoord uw vragen aan de hand van de resultaten.Een eventueel behandelplan kan worden opgesteld.


De meridianen staan als een elektrisch circuit in verbinding met de diverse organen (huid is ook een orgaan).

Het grafisch overzicht laat zien welke organen fysiek en mentaal fit zijn.

 • Uit een computergestuurde apotheek zoekt het  systeem uit welke van de genoemde middelen (raymedies genoemd) er ingezet dienen te worden om een fysieke en mentale balans te bewerkstelligen. U kunt meekijken hoe dit in z'n werk gaat.

Wij gebruiken hiervoor Magneetmicrostroom en lichttherapie ; deze worden ingezet om uw lichaam te optimaliseren en snel tot zelfherstel aan te zetten.

content image

I-LIGHT

Licht is leven. Vrijwel al onze organismes hebben deze energiegevende lichtgolven nodig om te leven.

Chronische aandoeningen worden door de I-Light enkele minuten behandeld. De gebruikte LED lampjes werken door de ritmische kleurpatronen en door hoge lichtintensiteit:

 • Verbetering van de bloedcirculatie
 • Emotionele stabiliteit, emotionele littekens d.m.v accupuntuurpunten stimulans
 • Drastische versnelling van wondgenezing. Bijvoorbeeld bij verbrandingen, littekens, spataderontsteking
 • Werkt huidverstevigend en bevordert de elasticiteit van de huid door light en diverse kleuren af te stemmen

 

AFT =Autogene frequentie therapie
Thermografie stelt vast dat in elk individu een eigen golflengte beweegt. Deze golflengte oefent invloed uit op de circulatie van kleine (micro)haarvaatjes en de   celcirculatie.

 

content image

Thuis Behandelen

Tijdrovende therapie kan nu thuis plaats vinden via internet. Een thuismodule met de ezi-light of de raycer staan met het hoofdkantoor in verbinding.

Samengestelde protocollen voor klachten kunnen via uw eigen computer gedownload worden.

Littekens, pijnklachten, prostaatklachten, botbreuken, migraine of depressie klachten zijn enkele voorbeelden welke meer behandelingen nodig hebben.

Thuismedicatie

Het ezi light behandelprotocol downloaden

 • is geld- en tijdsbesparend
 •  direct klaar voor gebruik
 • Controle geschiedt na afloop door de therapeut en vergelijkt de uitkomsten door nieuwe metingen

Toepassingen als : opvliegers, acute of chronische pijn, stress, slaapproblemen, littekens.

content image

DE BEAMER

De Beamer zendt magneetgolfpatronen uit aan het lichaam die worden opgewekt door een zwakke elektrische stroom, zoals in een modern polshorloge.
De Beamer wordt gebruikt voor onder andere de ontspanning van spiergroepen en ontgifting van organen. De beamer is geheel klantvriendelijk.

RAYMEDIES

Raymedies zijn elektronische frequenties welke door de therapeut als energetisch resonantiemiddel kunnen worden ingezet . De osmose, inductie, energie en informatie zijn natuurlijke verschijnselen.

Lichtfrequenties en elektromagneetgolven zijn de aanwending van een natuurlijke proces, onze mogelijkheden tot lichaamsregulatie welke door merediaananalyse worden opgespoord. Zij geven aan waar en hoe de regulatie van processen op psychisch, chackraal, fysiek en emotioneel niveau gereguleerd en behandeld kunnen worden. Bekijk de  Raymedy Behandeling op film bij videos)

content image

RAYCER

Microstroom wordt volgens de al-oude bekende zapper toegevoerd aan bacteriën en schimmels. Uniek is het zapscanprogramma van de I-health welke op diverse frequentiespectra eerst wordt gemeten op lichaamreactie. Een anti-parasitaire behandeling kan direct worden toegepast. Dit wordt in een persoonlijk actueel behandelplan gedocumenteerd.De vervolgbehandelingen doet u thuis aan de laptop.Dit om effectiviteit te bewerkstelligen.

 

 

Aandoeningen:

Vrouwenklachten

Restless Legs

Zuur basen balans

Schildklier